Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Στα Τρίκαλα εκπαίδευση οδηγών μεταφοράς οπληφόρων


Δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους οδηγούς και των συνοδηγούς οχημάτων μεταφοράς οπληφόρων ζώων (βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίροι, ιπποειδή) και πουλερικών, κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου στα Τρίκαλα διοργανώνει η Διεύθυνση Κ.Α.Φ.Ε. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι:
- οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς και οδηγοί που επιθυμούν να λάβουν μέρος, πρέπει να είναι κάτοχοι επαγγελματικής άδειας οδήγησης κατηγορίας Γ΄ ή Ε΄.
- όσοι μεταφέρουν ζώα μέχρι 65 χιλιόμετρα δεν υποχρεούνται να κατέχουν Πιστοποιητικό επαγγελματικής επάρκειας, ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στα εν λόγω σεμινάρια.
- Στην περίπτωση μεταφορέων από Τρίτη χώρα που επιθυμούν να συμμετάσχουν οι οδηγοί τους στα προαναφερθέντα σεμινάρια, πρέπει να δηλώσουν την επωνυμία του αντιπροσώπου τους στην Ελλάδα, την ταχυδρομική έδρα του γραφείου (ταχυδρομική διεύθυνση, ταχυδρομικός Κώδικας,) τηλέφωνο, fax και την ηλεκτρονική του διεύθυνση για να μπορεί να επικοινωνήσει η υπηρεσία.
Να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είχαν υποβάλλει την απαραίτητη αίτηση μαζί με φωτοτυπία της επαγγελματικής άδειας οδήγησης στο αρμόδιο τμήμα Κτηνιατρικής της κάθε Περιφερειακής Ενότητας μέχρι και τις 22 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου